Kunder Feedback AB sportscare

Kunde feedback

AB Sportscare sportsindlæg

Asger Sandberg Petersen


Salgsdirektør / Sales Director M.Sc., Executive MBA


Siden jeg brækkede mit højre skinneben for nogle år siden i en fodboldkamp, hvor jeg fik indopereret et titanium søm, har jeg døjet med problemer i forbindelse med løb.


Typisk skulle jeg løbe 1,5 til 2 kilometer, før specielt min højre ankel, mit højre skinneben samt mit højre knæ var ”varmt”, og så kunne jeg løbe rimeligt ubesværet derefter … MEN … smerterne var der så bagefter.


Allan fortalte mig, at det mente han at han kunne afhjælpe, hvilket jeg i første omgang ikke havde meget tiltro til, men til sidst lod jeg mig overtale til en løbetest, hvor Allan meget klart og præcist forklarede, hvad problemet var.


Efterfølgende lavede han et par sportsindlæg til mine løbesko samt mine fodboldstøvler, og jeg blev så sendt på løbeture for at se om det havde hjulpet.


På min første løbetur tænkte jeg, at nu ville jeg sætte de indlæg på en test, så derfor satte jeg tempoet væsentligt højere end jeg plejede at gøre, og ikke så meget som den mindste smerte følte jeg, helt ufatteligt. Og så var der lige den sideeffekt, at jeg løb en super tid, så jeg er meget tilfreds med både vejledning og resultat, det kan jeg kun seriøst anbefale.


Jeg har sidenhen løbet mange gange, og med samme resultat, ingen smerter eller problemer overhovedet, det er virkelig en befrielse.

Henrik Mortensen


Divisionsdommer


Jeg har i en længere periode døjet med betændelse i akillessenen, lige så snart banerne bliver for hårde, for bløde eller der er mange kampe på kort tid begynder smerterne at komme.


Jeg havde efterhånden prøvet alt, gigtpiller, blokader, indgreb hvor betændelsen blev skrabet væk og lange pauser. Hver gang kom problemerne tilbage, jeg var derfor noget skeptisk da Allan ved AB Ortopædisk skomageri sagde at han kunne hjælpe mig.


Jeg fik foretaget en løbetest på løbebånd hvor Allan filmede mit løb, det viste sig at jeg træder meget skævt ned på foden. Det gør at akillessenen bliver udsat for et stræk og dermed ekstra hård belastning hver gang jeg tager et skridt.


Allan lavede ud fra billederne og mit fodaftryk et indlæg til min løbesko samt mine dommersko. Det er nu 6 måneder siden og jeg har intet mærket til mine tidligere problemer, så det virker.


Jeg er meget glad for den behandling jeg har fået hos AB Ortopædisk skomageri, de ved hvad det drejer sig om, og jeg ville ønske at jeg havde været hos dem lang tid før.


Jeg kan kun sige det er skønt at være fri for skader igen og tak for hjælpen Allan.

Sofie Obel Carstensen


DBU talent fodboldspiller


Hej jeg er en pige på snart 14 år, jeg spiller fodbold i Kolt/Hasselager ved Århus. Jeg har spillet fodbold i snart 9 år. Jeg træner rigtig meget da jeg pt. er på DBU talent.


Jeg har i længere tid haft rigtig mange smerter i hæl, knæ og lysken. De fleste eksperter sagde, at det var fordi jeg var i voksealderen. Jeg har prøvet mange forskellige indlæg, men ingen har rigtig hjulpet. Derudover har jeg været til en del behandlinger, fysioterapi, zoneterapi og akupunktur.Jeg fik af vide, at jeg havde en høj svang i foden og at jeg evt. skulle prøve nogle ortopædiske indlæg.


Jeg fik kendskab til Allan gennem min moster og morfar. Jeg bruger dem hverdag både i mine alm. Sko og fodboldstøvler. De har hjulpet mig rigtig meget og jeg har ikke haft ondt siden at jeg har fået dem. Så nu elsker jeg at spille fodbold igen uden at tænke på smerter.

Åben/Telefontid

Man-Tors. 8.30 - 15.30

Fre. 8.30 - 11.30

AB Ortopædisk Skomageri

Hasselager Stationsvej 2

8361 Hasselager