Kunde feekback ortopædisk

Kunde feedback

Ortopædisk sko og indlæg

Jane Mortensen

 

Efter længere tids overvejelse, besluttede jeg at få lavet et indlæg til min datters sko.

Vi er en familie med skæve knæ og fødder og får på grund af dette, ofte ondt i både knæ og ankler.

Knæene blev rettet op ved en operation med det fjernede desværre ikke smerterne efter idræt. Derfor kontaktede vi AB Ortopædisk Skomageri, som lavede et indlæg specielt til hende.

I starten fik hun nye smerter på grund af tilvænning til indlægget. Det forsvandt dog hurtigt og faktisk har det betydet, at smerterne efter idræt også er formindsket væsentligt. Derfor besluttede jeg, at det var en god investering i helbred og velvære, at få lavet et til alle i familien

Finn Persson (Førtidspensionist)

 

Det startede med i 2004, at jeg kom på Aarhus kommunehospital, for at få sat 2 tæer af på venstre fod, Pga. type 2. sukkersyge.

Da jeg var indlagt var der en anden patient der fortalte at AB Ortopædisk Skomageri var knusende dygtige til vanskelige fødder, og at Allan Busk var fagmanden på dette område, som sagt så gjort. Den fod jeg havde mistet mine tæer på var også blevet en Charcot fod.

Efter mange mål og prøver lavede Allan de perfekte sko, uden at de trykkede. Så jeg kunne føle mig godt tilpas i dem.

Jeg kan kun anbefale Allan og hans medarbejder Henrik (bror), som nogle dygtige og kompetente fyre, altid glade og ikke bange for lidt hygge når man kommer.

Til sidst vil jeg sige, jeg har altid været tilfreds med alt de har lavet, ja det er blevet til mange sko igennem årene.

 

Så skal du have sko, så HUSK at gå til Allan BUSK.

 

Med venlig hilsen

Finn Persson.

Åben/Telefontid

Man-Tors. 8.30 - 15.30

Fre. 8.30 - 11.30

AB Ortopædisk Skomageri

Hasselager Stationsvej 2

8361 Hasselager